ΔΑΜΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΚΥΜΑΤΑ!

O Βρετανός φωτογράφος  Matt Porteous, δημιουργός του Studio M, λατρεύει τη θάλασσα και τα πλάσματά της και δε χάνει την ευκαιρία να φωτογραφίζει (σ)το υγρό στοιχείο!

Για να μπείτε στο πνεύμα της δουλειάς του, οι ακόλουθες φωτογραφίες του από τη σελίδα του στο Instagram είναι απόλυτα χαρακτηριστικές:

https://www.instagram.com/matt_burgess_photo/

Στο σημερινό μας άρθρο θα επικεντρωθούμε στο project του με τίτλο “Below the Breaking Wave”, για τις ανάγκες του οποίου επισκέφθηκε τις Μαλδίβες στον Ινδικό Ωκεανό, και έβγαλε υποβρύχιες φωτογραφίες ακριβώς κάτω από τα κύματα!

«Με γοήτευε πάντα ο τρόπος που τα κύματα σκάνε στη θάλασσα», παρατηρεί ο Porteous. «Για μένα, συμβολίζει τον κόσμο που ζούμε σήμερα, την ηρεμία μετά από κάθε καταιγίδα. Η ομορφιά, η ηρεμία και το χάος. Ύφαλοι που αντέχουν και άλλοι που έχουν εξαφανιστεί, ψάρια που εκλείπουν στους ωκεανούς, εκεί που άλλα είδη επιβιώνουν. Ζούμε σε απίστευτες εποχές και περιβαλλόμαστε από έναν όμορφο κόσμο, αλλά πρέπει να τον ερευνήσουμε σε βάθος για να τον ανακαλύψουμε, και να δουλέψουμε σκληρότερα για να τον προστατεύσουμε».

Τα αποτελέσματα των λήψεών του είναι εντυπωσιακά: δείτε τα με ένα κλικ εδώ!

Περισσότερα για το φωτογράφο στο video που ακολουθεί!

Φωτό: joakant